Hlavní obsah

Taneční škola Shareefa pořádá den otevřených dveří

Novinky, Eva Shareefa

Zápis do kurzů taneční školy Shareefa, přednáška o orientálních pokrmech a zajímavých koření s profesorem Ch. Bahbouh, zahradní slavnost, vystoupení na létajícím koberci, orientální hudba a tanečnice - to vše a mnohem víc bude na programu 22., 29. a 30. srpna v Atelieru Shareefa v Mladé Boleslavi.

Foto: Eva Shareefa
Článek

Tanec je pohyb, při kterém se člověk vznáší. V Mladé Boleslavi si občanské sdružení TS Shareefa připravilo velice zajímavý program na závěr prázdnin. Tak jako každoročně, tak  i letos si TS Shareefa připravila dny otevřených dveří a také zápis do kurzů a nábor nových zájemců.

Ukázky tanců, zvýhodněné zápisné pro začátečníky, bohatý doprovodný program jako je malování hennou na tělo, přednášky o koření, ochutnávky arabských pokrmů, taneční vystoupení, scrapbooking, alternativní poradna...

Akce se uskuteční ve čtvrtek 22. srpna, 29. srpna a v pátek 30. srpna od 16 do 19 hodin vždy v Atelieru Shareefa. Navíc 29. srpna na účastníky čeká také Zahradní slavnost od 19 hodin. Lístky na ní jsou k zakoupení v Atelieru Shareefa. 

Zahradní slavnost je název velké show, která se koná v zahradě Atelieru Shareefa na Staroměstském náměstí čp. 88 v Mladé Boleslavi. Taneční škola Shareefa představí živé taneční vystoupení indických tanců, burlesque, flamenka a orientálních tanců na létajícím koberci. V případě nepříznivého počasí se akce koná v sále v Atelieru Shareefa. 

Pro letošní semestr se mohou hlásit zájemci z řad dětí, juniorů i dospělých o taneční kurzy, zájemci o bubnování, zájemci o arabštinu a zájemci o scrapbooking. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám