Hlavní obsah

Také stolní hokejisté sehráli zápas pod širým nebem

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po vzoru utkání pod širým nebem v NHL a utkání pod širým nebem v Tipsport Extralize se v neděli 27. února odehrálo utkání hvězd BHL Žďár nad Sázavou ve šprtci rovněž pod širým nebem. Hrálo se přímo na náměstí ve Žďáru před starou radnicí.

Foto: Andrea Masařová

Utkání hvězd All-stars open air game 2011 BHL Žďár nad Sázavou pod širým nebem na náměstí ve Žďáře nad Sázavou

Článek

Utkání začalo úvodním buly v 14.00. Za Západní konferenci v roli kouče nastoupil Jakub Martinčič (Boston Bruins), za Východní konferenci Michal Martinčič (Buffalo Sabres).

Co to vlastně All-stars game je? Je to utkání nejlepších hráčů soutěže a pod vedením nejlepších trenérů. Šprtcová liga BHL se hraje po vzoru NHL. Každý kouč má tedy svůj tým a v něm jednotlivé hráče, za které hraje. Z jednotlivých utkání se pořizují zápisy a sledují se statistiky stejně jako v ledním hokeji. V BHL Žďár nad Sázavou se složení týmu určuje po polovině sezóny podle statistik nejlepších hráčů v západní a východní konferenci.

A jak to vlastně dopadlo? Michalův tým zahájil rychlými góly bratrů Jordana a Marca Staalů. Minutu a půl před koncem první třetiny pak snížil Josh Gorges. Ve druhé třetině se přitvrdilo. Nejdříve Lecavalier oslabil Michalův Východ a Stuart přesilovku využil. Pak Modano ze Západu dostal dvě minuty a přesilovku gólem na 3:2 využil Nash.

Ve třetí třetině Michal neproměnil penaltu a Jakub se svým západem třemi góly během pouhé jedné minuty a dvaceti vteřin otočil vývoj zápasu na 5:4 ve svůj prospěch, když za Západ stříleli góly Hunwich, Lucic a Kristo, který vsítil vítěznou branku.

Pokud vás tato hra zaujala, pak přijďte na některou naši pravidelnou či příležitostnou akci a zúčastněte se jí s námi. Hráče i hokejky vám rádi zapůjčíme. Přehled nejbližších akcí naleznete na http://vysocina.billiardhockey.cz/.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám