Hlavní obsah

Také Celeste Buckingham a Adam Ďurica zazpívají na pražském koncertu Mariky Gombitové

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Marika Gombitová přivítá na svém jediném letošním koncertu v Praze další hosty – slovenské hvězdy Celeste Buckinngham a Adama Ďuricu. V pražské Tipsport Aréně vystoupí 2. prosince 2017 ale také ještě dva čeští interpreti - Adam Mišík a Martin Chodúr.

Foto: archiv autora

Svůj jediný letošní koncert věnuje Marika Gombitová Praze.

Článek

Legendární interpretka a zároveň i hudební skladatelka Marika Gombitová zazpívá během neopakovatelné show své nejslavnější hity, které sama napsala. Ve vánočně laděném programu plném vizuálních efektů Marika Gombitová přivítá ještě další významné hosty, jejichž jména budou brzy oznámena.

„Je mi ctí být součástí tohoto krásného projektu,“ vyznala se Celeste Buckingham. „K hudbě Mariky Gombitové mám srdečný vztah. Pro mě je to jedna z nejinspirativnějších umělkyň v Česko-Slovensku. Velmi se těším, až se setkáme na jednom pódiu, a doufám, že se moje interpretace Maričiny písně bude líbit jak divákům, tak Marice,“ dodala finalistka druhé řady Česko-Slovenské Superstar.

„Jsem rád, že můžu zpívat legendární písničky Mariky. Považuji za čest být na tomto výjimečném koncertu, kdy jedna generace zpěváků navazuje na druhou,“ doplnil jeden z nejpopulárnějších slovenských zpěváků současnosti Adam Ďurica.

Marika Gombitová patří mezi nejúspěšnější slovenské zpěvačky a skladatelky. Je autorkou desítek hitů, jako například Koloseum, Paradiso, Úlomky spomienok nebo Zem menom láska.

Písně Mariky Gombitové s nadčasovým poselstvím a jedinečným zvukem tak potěší fanoušky všech věkových kategorií. Dodnes patří k umělcům, jejichž tvorba zasahuje jak Slováky, tak Čechy, zpěvačka sama se považuje za Čechoslovačku.

Jediný letošní koncert koncert Mariky Gombitové, který proběhne 2. prosince v pražské Tipsport Aréně, bude složen výhradně z jejích autorských písní a podle pořadatelů by mělo jít o skutečně výjimečný večer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám