Hlavní obsah

Svezte se ve Středočeském kraji do stanice Recyklace

Novinky, Táňa Modlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vysloužilé elektrospotřebiče mohou lidé díky akci Jízda do stanice Recyklace odevzdat ve speciálně označených vlakových soupravách i v určených stanicích.

Foto: Táňa Modlová
Článek

Pro prvních 300 lidí, kteří přinesou elektrospotřebič k recyklaci, jsou připraveny odměny. Akci připravil Středočeský kraj ve spolupráci s kolektivním systémem ELEKTROWIN a Českými drahami.

Jízda do stanice Recyklace startuje v pondělí 10. října na trase Praha hlavní nádraží – Benešov u Prahy a zpět. Speciálně označené vlakové soupravy budou na této trase sbírat vysloužilé elektrospotřebiče do středy 12. října. Zájemci mohou odevzdat nepotřebné elektrospotřebiče do červených kontejnerů ve stanicích Benešov u Prahy a Strančice. 

Prvních 300 cestujících, kteří vysloužilý spotřebič v rámci akce Jízda do stanice Recyklace přinesou, si za něj budou moci vybrat dárek. Každý navíc získá los. Pro ty, na které se už dárky nedostanou, čeká za odevzdaný spotřebič výherní los a drobná odměna. 

Losování proběhne v pondělí 17. října, pět vylosovaných získá nový elektrospotřebič v hodnotě 1000 korun. Informaci o výhře obdrží textovou SMS zprávou, výhra jim bude doručena kurýrem na adresu, kterou výherce uvede, a to do týdne po slosování.

Reklama

Výběr článků

Načítám