Hlavní obsah

Světoznámý kadeřník Jan Špilar předvede své umění v meziříčském kině Svět

Novinky, Ondřej Smolka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejznámější český kadeřník Jan Špilar má plné ruce práce. Denně stříhá, kromě toho zasedá v porotách kadeřnických soutěží, vede odborné semináře střihů, publikuje a vystupuje v kadeřnických show. Své kadeřnické umění předvede také ve středu 20. září od 17 hodin v kině Svět ve Valašském Meziříčí.

Foto: Promo Jan Špilar
Článek

V průběhu večera bude vylosováno pár šťastlivců, kteří se od Jana Špilara dočkají změny účesu. Dozvíte se také, jak správně pečovat o své vlasy, jaké jsou nejnovější trendy a že ke štěstí je potřeba krása vnitřní i vnější. Svým vystoupením Jan Špilar určitě zpříjemní večer všem, nejen ženám.

Vstupné 60 Kč, děti do 15 let 40 Kč, sezení volné. Předprodej vstupenek v pokladně kina Svět (v době provozu kina). Doprodej vstupenek na místě. Délka pořadu přibližně 150 min. Na toto představení není možné rezervovat vstupenky. Pořádá Ivana Vašíčková, kadeřnictví Harmonie, Kulturní zařízení města Valašského Meziříčí a město Valašské Meziříčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám