Hlavní obsah

Svatební trendy se představí v Pardubicích

Novinky, Adéla Trávníčková

Již podvanácté představí svatební veletrh v Pardubicích novinky, trendy i zajímavosti. Stane se tak 29. a 30. ledna 2016 v budově ČSOB Pojišťovny v Pardubicích.

Foto: Adéla Trávníčková

Nejen svatební šaty, ale i detaily jako jsou svatební kloboučky nebo ozdoby do vlasů lze při přehlídkách obdivovat

Článek

„Svatební veletrh v Pardubicích představí snoubencům i jejich blízkým novinky a trendy týkající se svateb, od snubních prstýnků přes podvazky pod svatebními šaty až po poslední ozdobný špendlík či květinou korzáž do klopy ženicha. K vidění bude zkrátka opravdu vše, co k svatbě patří,” uvedla Yvona Bulušková, hlavní manažerka svatebního veletrhu v Pardubicích.

„Nastávající nevěsty nejvíce oceňují širokou paletu produktů a služeb, které ke svatbě patří. Pro svůj velký den D si v Pardubicích vyberou z bohaté nabídky všeho na jednom místě. Nevěsty, ale i nastávající ženichové také čerpají inspiraci z nejnovějších trendů v doprovodném programu, který je plný nejen módních přehlídek svatebních i společenských šatů,” doplnila Adéla Trávníčková z pořadatelské agentury.

Návštěvníci jistě ocení i tištěný průvodce svatbou, který obsahuje například harmonogram příprav svatby nebo svatební tradice a zvyky, ale i další zajímavé tipy a kontakty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám