Hlavní obsah

Svatební trendy se představí v Pardubicích

Novinky, Adéla Trávníčková

Svatební veletrh Pardubice se uskuteční v pátek a sobotu 29. a 30. ledna v budově ČSOB Pojišťovny na Masarykově náměstí. I letos představí novinky a trendy pro snoubence a svatební veselí.

Foto: Adéla Trávníčková

Svatební veletrh Pardubice

Článek

Doprovodný program akce bude bohatý. Tančit se budou standardní tance, latinsko-americké tance, budoucím nevěstám i jejich kamarádkám bude předvedeno, jak si správně vybrat slavnostní účes a k němu líčení. Krásné svatební šaty předvedou modelky při módních přehlídkách, které v prosklené vstupní hale budovy ČSOB Pojišťovny působí skutečně velkolepě.

„Letošní novinkou v doprovodném programu je autorská módní přehlídka oblečení pro maminky snoubenců a dámskou část svatebčanů, kterou připravuje Ateliér Donát,” informovala Adéla Trávníčková, jednatelka pořadatelské agentury.

Tři plná patra vystavovatelů letos opět předvedou to nejlepší ze své nabídky šatů pro nevěstu, ženicha i svatebčany, prstýnky, kytice, květiny do klopy, dorty i cukroví, možnosti uspořádání svatební hostiny i ubytování, foto i video trendy.

"Jsem velmi ráda, že i letos máme v nabídce veletrhu nový atraktivní sortiment výrobků a služeb pro snoubence i jejich rodiny. Myslím si, že i letošní snoubenci se mají na co těšit," doplnila Yvona Bulušková, manažerka veletrhu.

Svatební veletrh Pardubice připravil pro snoubence atraktivní soutěž o svatební cestu. Vyhrávající snoubence čeká pobyt ve luxusním spa resortu v Lázních Bělohrad.

Reklama

Výběr článků

Načítám