Hlavní obsah

Sunflower Caravan pokřtí desku už příští týden

Novinky, Petr Štrympl

V úterý 23. listopadu 2010 pokřtí Sunflower Caravan v pražském Paláci Akropolis svou desku A Little Bit More. Během večera zazní nové, zpívané songy z desky a k tomu něco navíc, přesně v duchu názvu nového CD.

Foto: archiv kapely

Sunflower Caravan

Článek

Kapela, která se za léta společného působení sehrála na místní poměry nevídaně, říká: „Kdo si poslechne naši novou desku, zjistí, že jsme to pořád my, ale jsme o kousek dál. Nejvýraznějším posunem oproti minulým nahrávkám je Andyho zpěv, který používáme víceméně jako další nástroj. Celkově jsme tomu dali o trochu víc, a proto se taky deska jmenuje A Little Bit More.“

Sunflower Caravan za sebou mají celou řadu výrazných momentů, nejnověji vítězství v soutěži Český tučňák v kategorii Mladá hudba nebo hraní ve vyprodaném velkém sále Lucerny v Praze před legendárními Collegium Musicum.

Už 23. listopadu tedy budete mít možnost poslechnout si posun Sunflower Caravan od silných instrumentálek k hitům se zpěvem. Ve 20.00 začne kapela svůj velmi speciální set, bez předkapely, aby mohla fanouškům zahrát plnohodnotný koncert.

Pozici váženého hosta zaujme Justin Lavash, který pomáhal kapele s texty na novou desku a který spolu s triem zahraje několik skladeb. Show dotvoří extra video projekce od VJ Martina. Sunflower Caravan tímto zvou všechny fanoušky z celé republiky, kteří navštívili koncerty na A Little Bit More Tour a vytvořili skvělou atmosféru, a samozřejmě i všechny ty, kteří se na jejich koncerty mimo Prahu nedostali.

Během večera bude navíc rozdáno několik nových desek, deska bude ke koupi za exkluzivní cenu 150 Kč, nový merchendise za speciální ceny a po koncertě pokračuje after party s DJ Mardošou (Tata Bojs).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám