Hlavní obsah

Šumperk skoncoval se zimní nudou, o víkendu začíná Eurofest

Novinky, Tereza Schreiberová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbený festival evropské hudby a filmu Eurofest 2011 vypukne již tento pátek v šumperském H-clubu. Po kulturou nenabitých týdnech tak do města přichází víkend plný klubové zábavy. Asistence slovenských GoodBye Lenin, maďarských The Trousers a jihočechů Escape 2 The Jungle je více než žádoucí.

Foto: Tereza Schreiberová

GoodBye Lenin

Článek

Kulturní scéna v Šumperku byla v posledních týdnech více než vyprahlá. Rosu do zábavního života mladých lidí přinese Eurofest hned dvěma víkendovými koncerty. V pátek 8. dubna se v nově zrekonstruovaném H-clubu představí rockeři ze Slovenska, Maďarska i Česka.

Bratia GoodBye Lenin se v Šumperku zastaví v rámci svého April miniTour a přivezou skladby svého posledního alba. Maďarská kapela The Trousers rozjede páteční zábavu svými rockovými songy. Návštěvníci Eurofestu stroprocentně nebudou zklamáni - jedná se o jednu z nejlepších maďarských klubových kapel. Muzika tolik oblíbená u našich visegrádských partnerů jistě rozhýbe i šumperské publikum.

Jestli závěr patří mistrům, ukáží Jihočeši Escape 2 The Jungle. I ti rozezní své hlasivky a bicí na závěr páteční akce.

Návštěvníci Eurofestu 2011 si tak v pátek užijí to nejlepší z visegrádské klubové scény. V sobotu pokračuje festival druhým koncertě-filmovým večerem.

Oba večery začínají ve 20.00, vstupné na oba večery je 110 Kč. Kompletní info na www.eurofest.cz nebo www.facebook.com/eurofestCZ.

Reklama

Výběr článků

Načítám