Hlavní obsah

Šumperk nabízí nové propagační předměty

Novinky, Kamil Navrátil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperská radnice přichází s novou nabídkou propagačních předmětů. Po tričku s novým logem Šumperka se do prodeje dostávají nové samolepky se sloganem „Šumperk – Živá brána Jeseníků“. Novinkou jsou i oplatky Malá Vídeň a rozšíření sortimentu turistických vizitek o kostel Zvěstování Panny Marie.

Foto: Bohuslav Vondruška
Článek

"Oplatky, nálepky a vizitky jsou v prodeji v informačním centru, v informacích na radnici a v turistické sezóně od 1. června budou rovněž v prodeji na stanovišti průvodců a pokladně expozice Čarodějnické procesy,“ uvedl k propagačním předmětům referent oddělení kultury a vnějších vztahů Bohuslav Vondruška. Dodal, že kompletní nabídka suvenýrů je na webových stránkách města Šumperka v odkazu turistické  informace.

Nové nálepky se dají pořídit za symbolické 2 Kč a 4 Kč podle velikosti, turistická vizitka tradičně za 12 Kč. Prodejní cena oplatků Malá Vídeň je 30 Kč. Z boční strany krabičky je navíc bonus v podobě vstupenky na prohlídkový okruh Zrození Malé Vídně.

„Oplatky se vyrábí v Bílé Vodě u Javorníku s nejrůznějšími příchutěmi (oříškové, kakaové, vanilkové, skořicové, kokosové, sezamové) a při jejich výrobě nejsou používány žádné konzervační látky. Oplatkům byla udělena regionální značka Jeseníky originální produkt. Koupí oplatků navíc zákazníci podpoří sociální projekty Charity Česká republika,“ řekl závěrem Vondruška.

Reklama

Výběr článků

Načítám