Hlavní obsah

Studenti Západočeské univerzity si užili svůj ples ve stylu Draculy

Novinky, Alena Lochmannová

Každoročně se studenti Západočeské univerzity v Plzni scházejí, aby si akademický rok a především letní semestr zpestřili oblíbeným plesem, který patří pouze jim. Letošní téma Studentského plesu bylo Dracula.

Foto: Studentský ples

V pátek 14. března se plzeňský Parkhotel proměnil v komnaty tajemného hraběte Draculy.

Článek

V pátek 14. března se plzeňský Parkhotel proměnil v komnaty tajemného hraběte Draculy. Studentský ples, který se zde konal, byl již osmým v pořadí a za ta léta si vybudoval široké spektrum příznivců z řad stávajících i bývalých studentů univerzity.

K poslechu a tanci zahrála kapela Brothers & Sisters, večerem provázel Ondra Duspiva. Program byl vedle tanečních bloků protkán řadou vystoupení. O půlnoci se přítomní dočkali velkého překvapení, kdy v rámci doprovodného vystoupení Věrka Vybíralová během 4 minut nakreslila organizátory plesu v životní velikosti.

„Letošní ročník plesu se organizačně povedl a účastníkům se líbil - pochvalné ohlasy sklízí pořadatelský tým ještě teď. Nečekali jsme ani takový počet drakulů a hraběnek, lidé si se svými kostýmy opravdu vyhráli a ples si náležitě užili,” uvedla za pořadatelský tým Denisa Wágnerová ze Západočeské univerzity v Plzni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám