Hlavní obsah

Student hodonínské umělecké průmyslovky představí veřejnosti své miniaturní Monumenty

Novinky, Jana Slováková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Student čtvrtého ročníku oboru Grafický design Střední školy umělecké a průmyslové v Hodoníně Martin Domanský představí v rámci projektu Talenty v Galerii výtvarného umění v Hodoníně své MONUMENTY.

Foto: Jana Slováková

Martin Domanský, student čtvrtého ročníku SŠPU Hodonín a jeho "Monumenty" v hodonínské Galerii výtvarného umění.

Článek

Jako šestý v pořadí se, ve volném cyklu společného projektu hodonínské galerie a umělecké střední školy nazvaném Talenty, představí Martin Domanský, nadaný student čtvrtého ročníku oboru Grafický design.

Jeho díla jsou vskutku netradiční, nejsou větší než hrot obyčejné tužky. Zato jsou propracované do nejmenších detailů. K dispozici je pro návštěvníky se slabším zrakem i lupa pro skvělý zážitek z miniaturního díla.

Projekt Talenty umožňuje mladým a nadaným studentům hodonínské průmyslovky ukázat alespoň zlomek své tvorby umělecké veřejnosti.

Vernisáž výstavy se uskuteční v úterý 17.února v 17:00 hod. Výstavu zahájí MgA. Petr Bulava, pedagog SŠPU v Hodoníně a autor projektu Talenty. Na vernisáži výstavy jistě sám mladý autor vysvětlí návštěvníkům, co jej inspirovalo k tak netradiční miniaturní tvorbě.

Výstava Monumenty potrvá v Galerii výtvarného umění od 17. února do 29. března.

Reklama

Výběr článků

Načítám