Hlavní obsah

Student Agency představila nové autobusy

Novinky, Richard Meiner

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brněnská firma Student Agency představila v pondělí jeden ze svých nejnovějších autobusů se systémem palubní zábavy Fun&Relax, který umožňuje každému cestujícímu výběr z nabídky až 50 filmů a seriálů, hudby, hraní her a dívání se na televizi. Novinkou je také 230V zásuvka u každých 2 sedadel.

Foto: Richard Meiner
Článek

Prezentace nového typu autobusu probíhala od čtrnácti do osmnácti hodin před hlavním vchodem do Galerie Vaňkovka. Student Agency bude mít těchto autobusů do konce srpna dvacet a od září pokryje linku Brno - (Jihlava) - Praha a od října také Brno - Vídeň.

Další podobné autobusy zatím nejsou v plánu.

V nových autobusech má každý cestující před sebou dotykovou obrazovku, pomocí které si vybere, na jaký film nebo seriál se chce dívat, případně jaký televizní kanál chce sledovat, nebo jakou hudbu poslouchat. Obrazovky také umožňují hraní her. Časem přibude i podpora internetu (autobusy jsou nyní vybaveny wi-fi anténou.

Další novinkou těchto autobusů je také 230V zásuvka u každé dvojice sedadel umožňující připojení jakéhokoli vlastního zařízení.

Podvozek autobusu dodala firma Volvo, karoserii a interiér vozu společnost Irizar a systém palubní zábavy Fun společnost Molpir. Každý autobus přišel na zhruba 10 miliónů korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám