Hlavní obsah

Střelecký ostrov chystá exkluzivní koncert Petra Koláře

Novinky, Tomáš Kopečný

Zpěvák Petr Kolář se vrací na Střelecký ostrov. Letos již podruhé zazpívá v ojedinělé atmosféře a krásném prostředí v centru Prahy. Tentokrát se však divákům představí pouze se svou doprovodnou kapelou a především s řadou známých hitů, které dodnes lámou poslechovost rádií.

Článek

Exkluzivní koncert Petra Koláře se uskuteční ve čtvrtek 10. září od 20 hodin.

„Fanoušci mohli Petra Koláře vidět již v červenci jako hosta na společném koncertě kapel Precedens a Lili Marlene. Tentokrát převezme hlavní roli a vystoupí společně se svou kapelou ve složení Jan Alan (baskytara), Ondřej Pátek (kytara), Matěj Belko (klávesy) a Tomáš Brožek (bicí). Jen málokdo by neznal hity jako Ještě, že tě, lásko, mám, Navzdory hříchům svým či Vyznání, a proto vás zveme na exkluzivní zářijový koncert na Střeleckém ostrově, kde si tyto skladby budete moci plně užít,“ uvedl ke koncertu Petra Koláře na Střeleckém ostrově mluvčí Letňáku 2015 – Léta pro Pražany Tomáš Kopečný.

„Petr Kolář vystupoval před několika měsíci u nás v Malostranské besedě v rámci jeho akustických koncertů. Jsme rádi, že přijal pozvání i na naši letní scénu. Hraní pod otevřeným nebem bude mít zcela jinou atmosféru a věříme, že to bude pro lidi opět zážitek,“ doplnil Tomáš Kopečný.

Petr Kolář se narodil v Českých Budějovicích. Již od svých 18 let zpíval s řadou rockových kapel a věnoval se dalším hudebním projektům v nahrávacích studiích. Prošel kapelami Precedens, Arakain či spolupracoval s Michaelem Kocábem na projektu Kocáb-Kolář-Kympl: Velvet revolution. Rovněž účinkoval v nejúspěšnějších českých a zahraničních muzikálech, jako Dracula, Vlasy, Hamlet, Krysař nebo Tři mušketýři. Má za sebou 6 vydaných sólových alb.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám