Hlavní obsah

Strážníci v Karviné zachraňovali muže, který si podřezal žíly

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strážníci se v Karviné tento týden rozhodně nenudili. Vyjížděli například zachraňovat muže, který si podřezal žíly.

Článek

Žena žijící v ubytovně Průkopník v Karviné-Dolech oznámila na tísňovou linku, že si její 21letý syn podřezal žíly. Na místo byla vyslána hlídka městské policie a vyrozumněna byla záchranná služba.

"Na místě hlídka zjistila, že muž přišel na ubytovnu navštívit svou matku a zde se pořezal na zápěstí obou rukou. Strážníci mu poskytli první pomoc a po příjezdu sanity ho předali k dalšímu ošetření a převozu do nemocnice," uvedl Václav Ožana, zástupce ředitele Městké policie Karviná.

Zadrželi pachatele vloupání do vozidla 

Strážníci vyjížděli také do Karviné-Mizerova, kde byl nahlášen pokus o vloupání do osobního vozu Lada. Strážníci na místě zadrželi tři neplnoleté mladíky.

"Hlídka zjistila, že se tři mladíci vloupali do vozidla Lada a pokoušeli se jej nastartovat. Před hlídkou se však dali na útěk. Po krátkém pronásledování strážníci trojici dostihli a zadrželi. Pro podezření ze spáchání trestného činu byla věc předána k dalšímu šetření Policii ČR," sdělilo vedení Městké policie v Karviné.

Loupežné přepadení

Teprve sedmnáctiletá dívka volala na tísňovou linku, že byla v Karviné-Novém Městě přepadena trojicí neznámých lidí.

"Dvě ženy a muž ji měli oslovit a posléze fyzicky napadnout u tamní herny Grand Prix. Přitom jí odcizili mobilní telefon. Hlídky městské policie provedly kontrolu okolí místa činu a v nedaleké ulici narazili na osoby odpovídající popisu udanému poškozenou. Ta nakonec potvrdila, že se jedná o pachatele přepadení," uvedl Václav Ožana, zástupce ředitele Městské policie v Karviné.

Reklama

Výběr článků

Načítám