Hlavní obsah

Sto zvířat si na Střelecký ostrov přichystalo rozlučku s prázdninami ve velkém stylu

Novinky, Tomáš Kopečný

Prázdniny jsou pryč. Ano, bohužel je to tak. Nicméně fanoušci Sto zvířat nemusí zoufat, protože kapela si pro ně přichystala na poslední srpnový den velkou rozlučku na pražském Střeleckém koncertě. Koncert v rámci Elephantour 2017 se odehraje na Velké scéně 31. srpna od 19 hodin.

Foto: Archív 100promotion
Článek

Stejně jako loni pozvali organizátoři letní scény na Střeleckém ostrově kapelu Sto zvířat. Skupinu, která nenechá nikoho chladným, která dokáže roztančit davy a umí dodat tolik dobré nálady, že školáci zapomenou na to, že zas začíná nový školní rok a my ostatní, že končí léto.

Program bude nabitý největšími peckami a hitovkami, můžete se tedy těšit na oblíbené songy jako Píseň, Poprvé, Alice se dala na pití, Podpaží, Nejkratší cesta, Škola a další, které ke koncertům Sto zvířat prostě patří.

Skupina Sto zvířat vznikla v roce 1990 ze studentského rock'n'roll bandu Matěj Čech. Za dobu své existence se z nich stala jedna z nejvýraznějších ska kapel u nás, která si drží svou vysokou kvalitu a zároveň jim nikdy nechybí energie a radost z hudby.

V současné době hrají v sestavě Jana Jelínková (zpěv), Jan Kalina (zpěv, perkuse), Jan Šobr (kytara), Petr Hostinský (zpěv, klávesy), Jiří Hanzlík (barytonsaxofon), Martin Líska (trombon), Pavel Herzog (trubka), Willem Versteeg (baskytara) a Mikoláš Nop (bicí).

Koncert bude stát za to, jak už víme z mnoha koncertů. Sto zvířat se rozhodně nebojí experimentovat v různých hudebních stylech, ne pro ně typických, jako je třeba funky nebo latina. Bude to jedním slovem energie. Tak přijďte a užijte se s přáteli konec léta velkým hudebním zážitkem. 

Reklama

Výběr článků

Načítám