Hlavní obsah

Štědrý den na Chvalském zámku: živý betlém, vánoční výstava i betlémské světlo

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krásný Štědrý den přichystal svým návštěvníkům Chvalský zámek v Praze-Horních Počernicích. Právě 24. prosince mezi 14. a 16. hodinou bude v kočárovně zámku přítomna Svatá rodina i živá zvířátka, uslyšíte vánoční písně a odnesete si betlémské světlo. Navíc je otevřena Vánoční výstava aneb Putování s ovečkou.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Na Štědrý den má Chvalský zámek v Praze 9 - Horních Počernicích otevřeno mezi 14. a 16. hodinou - v zámecké kočárovně spatříte tradiční živý obraz Svaté rodiny – Marii, Josefa a malého Ježíška, děti si mohou pohrát se živými zvířátky.

Vánoční písně a koledy zazpívá od 14 hodin Ekumenický pěvecký sbor hornopočernických církví pod vedením M. Hrubeše a od 15 hodin skupina Boží nadělení z farnosti sv. Ludmily na Chvalech.

Nezapomeňte na lucerničku, abyste si mohli odnést pravé betlémské světlo přinesené skauty.

Otevřena bude i Vánoční výstava aneb Putování s ovečkou, která je o putování holčičky Alžbětky a ovečky v doprovodu andělů, tří králů a pastýřů za narozením Ježíška. Dospělé potěší nádherný keramický betlém Jarmily Strakové a všem se budou líbit prostorové knihy prestižního ilustrátora Vojtěcha Kubašty.

Celá akce se koná od 14 do 16 hod. – vstup na nádvoří a do kočárovny zdarma, výstava za běžné vstupné.

Reklama

Výběr článků

Načítám