Hlavní obsah

Staré Hrady nabízejí prohlídky s princeznou Laskonkou i v zimě

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od 5. listopadu až do 1. dubna příštího roku si zájemci mohou prohlédnout hrad a zámek Staré Hrady u Jičína každou sobotu a neděli, o svátcích a prázdninách vždy od 10 do 17 hodin. Prohlídka je doplněna příběhem princezny Laskonky.

Foto: Staré hrady
Článek

Znamená to, že dračí čarodějné pohádkové prohlídky se na hradu a zámku Staré Hrady u Jičína konají po celou zimu. Na hradě se totiž usídlili draci - skalní, ohnivý, vodní, lesní, noční, bahenní, písečný, sněžný, hromový, zlatý či sklepní drak. A s nimi i mnoho dalších pohádkových bytostí, strašidýlek a skřítků z pohádek čaroděje Archibalda I.

Od sklepa až po půdu vás provede princezna, rytíř, čaroděj nebo čarodějnice. Na hradu a zámku Staré hrady můžete také zachránit princeznu Laskonku. Pohádkový příběh o princezně Laskonce vyjde již koncem listopadu ve II. dílu Starohradských pohádek, který je právě v tisku. I vy můžete, když Staré Hrady navštívíte, do jeho děje vstoupit.

Reklama

Výběr článků

Načítám