Hlavní obsah

Stardancík roztančí děti na Žofíně

Novinky, Kateřina Martykánová

V neděli 12. února ožije Velký sál paláce Žofín dětským bálem pod názvem Stardancík. Netradiční taneční akcí pro děti a jejich rodiče se rozhodla Městská část Praha 1 odstartovat letošní plesovou sezónu. Vstup na odpoledne plné tance a bohatého doprovodného programu bude pro děti i jejich rodiče zdarma.

Foto: Jan Onder
Článek

Pro malé tanečníky jsou v průběhu nedělního odpoledne připraveny oblíbené taneční hrátky z Televize Déčko pod vedením tanečníka a choreografa Jana Ondera a jeho taneční partnerky Lucie Hunčárové. Programem provede známý televizní bavič, herec a také amatérský tanečník Lukáš Pavlásek. O hudební doprovod k tanci se postarají děti ze Základních uměleckých škol.

„Naší snahou je nabídnout mladým rodinám s dětmi trochu jinou zábavu, tentokrát v krásných prostorách Paláce Žofín, a užít si taneční bál v noblesním stylu spolu se svými ratolestmi,“ prozradil radní pro kulturu a sport Filip Kračmar a dodal: „Jedná se o další ze série rodinných odpolední, které MČ Praha 1 organizuje.“

Děti se mohou zúčastnit i kreativních workshopů, kde si dle své fantazie originálně dozdobí svoji plesovou róbu. „Děti a jejich rodiče se navíc dozví zajímavosti o etiketě, odnesou si rodinnou fotografii z fotokoutku a také se mohou těšit na bohatou tombolu,“ uvedla Jiřina Faloutová, ředitelka neziskové organizace DĚLEJ CO TĚ BAVÍ, z.ú., která odpoledne produkčně zajišťuje.

Akce se uskuteční v neděli 12. února od 15:00 do 17:30 hodin. Sál bude přístupný veřejnosti již od 14:30 hodin. Vstup je zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám