Hlavní obsah

Srpnové putování Poličského kulturního léta

Novinky, Klára Kašparová

Sférické kino, filmový maratón, putování muzeem se skřítky, posezení s harmonikou, Lego příběh a mnoho dalších zajímavostí nabídne srpnový balíček kulturních akcí prázdninového festivalu Poličské kulturní léto.

Foto: Klára Kašparová

Atrium Centra Bohuslava Martinů - zde se konají akce

Článek

Na filmovém plátně letního kina se vystřídá několik žánrově rozmanitých filmů. Nebudou chybět romantické komedie, akční filmy, dramatické podívané, kino pro děti a pro noční sovy opět chystáme maratón, tentokrát v režii Petera Jacksona.

Rozmanitost nebude chybět ani v dramaturgii akcí pro děti. Největším lákadlem pro nejmenší návštěvníky bude zcela jistě celodenní zábavný rodinný festival Skřítkování. „Zábava i vzdělání mohou mít různé až netradiční podoby. K nám zavítá pojízdné planetárium. Připraveno je promítání dvou krátkých filmů a soutěž o drobné ceny. A skřítkové nespavci se mohou těšit na večerní kino Lego příběh,“ sdělila Alena Jandlová, organizátorka festivalu.

K akcím pro děti budou opět patřit oblíbené tvořivé dílny, festival potěší i po hudební stránce. Kompletní srpnový program naleznete na webové stránce www.letopolicka.cz. Více se také dozvíte na facebookové stránce Poličské kulturní léto. Festival pořádá Centrum Bohuslava Martinů a Městská knihovna Polička ve spolupráci s o.s. MaTami. Těšíme se na vaši návštěvu!

Reklama

Výběr článků

Načítám