Hlavní obsah

Sport Expo zve sportovní fanoušky do pražských Holešovic

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od čtvrtka 9. až do soboty 11. května se na Holešovickém výstavišti v Praze představí veletrh o sportu a sportovních potřebách. Jedná se o již sedmý ročník, jehož součástí je také bohatý doprovodný program. Vstup je na celou akci zdarma.

Foto: Archiv pořadatele

Logo

Článek

V pátek a sobotu 10. a 11. května proběhne poprvé v rámci veletrhu Sport Expo vystoupení specialistů na letní extrémní sporty pod názvem VSA Xtreme. Jde o jedinečnou show profesionálních sportovců se specializací na freestyle BMX, freestyle MTB, skateboard, in-line a freestyle koloběžku. Kromě vystoupení profesionálních sportovců na překážce Street zone se mohou návštěvníci těšit na workshopy, soutěže a půjčovnu sportovních pomůcek zdarma.

Další přitažlivou akcí pro sportovně založené rodiny je Rodinný minimaraton na 4,2 km. Závod je vhodný pro rodiny i jednotlivce a je určen všem, kteří chtějí být součástí maratonského dění.

Nemůžete-li právě běhat ani jezdit na kole či bruslích, tak se můžete projít v rámci výstavy se svým miláčkem na akci Procházka se psy. Nenáročná zhruba 4,5 km dlouhá trať vede převážně příjemným prostředím parku Stromovka. Je vhodná pro děti, dospělé i celé rodiny. Jde o nesoutěžní doprovodnou akci, ze které si její účastníci kromě zážitků odnesou speciální startovní číslo, které navíc dostane i pes. V cíli dostanou na památku medaili a speciální pamětní psí známku.

Doprovodný program veletrhu je atraktivní a vhodný pro celé rodiny, včetně čtyřnohých miláčků. Můžete si zdarma vyzkoušet pod vedením odborníků adrenalinové lezení, freestyle koloběžky, BMX, SK8 a mnoho jiných atraktivních sportů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám