Hlavní obsah

Spolek InGarden zve na výstavu dvou výtvarníků

Novinky, Barbora Horešovská

Výstava má název Obrázky pro radost, její vernisáž se uskuteční 13. února od 19 hodin a potrvá až do konce května. Jedná se o výstavu obrazů výtvarníků JSNBV. Na obrazech potkáte věci známé ze svého reálného života, jen trošku s nadsázkou vyobrazené. Možná zde najdete i své nálady a snění.

Foto: Barbora Horešovská

Plakát k výstavě

Článek

Jeden z výtvarníků (JS, nepřeje si zveřejnit své jméno) na výstavu zve citací svého životního kréda. „Malování je pro mne cesta životem. Touha vymýšlet obrazy a být u jejich vznikání je silnější než téměř všechny mé touhy ostatní.“

Svůj dosavadní život by popsal jako pocit, „být jen jedním jedinečným mravencem v obrovském mraveništi a užívat si své role tím víc, čím menší odpovědnost na mne kladou veřejná očekávání. Nemohu ovlivnit snahu galerií přilákat návštěvníky inzerováním výstav, ale děkuji všem, kteří (pokud pro ně výstava mých obrazů byla zážitkem) si jej podrží jako malé tajemství, o které se lze podělit výjimečně jen s nejbližšími”.

Další obrazy pochází z tvorby Nory Blanky Vláškové. Výstava bude prodejní.

Ve školicím centru InGarden na Praze 10 bude umístěno cekem 60 obrazů. Výstava bude otevřena každý pracovní den od 9 do 17 hodin, vstup zdarma.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám