Hlavní obsah

Soutěž MissOK zná své finalistky

Novinky, Radim Kašpar

Nelehký úkol čekal minulý pátek v Olomouci na porotu, která měla při castingu soutěže MissOK zvolit dvanáct finalistek. O výběr z přihlášených studentek středních škol Olomouckého kraje se postarala sedmičlenná porota v čele s miss Gabrielou Frankovou nebo třeba také J. K. Sanchezem. Ten se podílel například na choreografii Hlasu Československa.

Foto: MissOK

Finalistky MissOK 2015

Článek

Po stručném představení dívky čekala promenáda v plavkách. Po této disciplíně se jejich počet zúžil a následoval rozhovor s porotou. Soutěžící se musely vypořádat s často záludnými otázkami a testovala se pohotovost i prezentační dovednosti.

Mnohdy se dostalo také na otázky ze všeobecného přehledu. Dívky měly odpovědět, jak se jmenuje například hejtman Olomouckého kraje, primátor Olomouce nebo co říkají na prezidenta Miloše Zemana.

Poslední částí výběru finalistek byla ukázka volných disciplín. Zde porota se zájmem zhlédla zejména několik pěveckých a tanečních vystoupení, nechyběla také ukázka tai-chi.

"Jsem opravdu mile potěšena. V Olomouckém kraji máme krásné i milé a komunikativní slečny. Myslím, že ve finálové dvanáctce si najde každý tu svou favoritku. Přišlo tolik zajímavých dívek, že mě mrzí, že některé z dalších nemohly postoupit do finále," ohodnotila casting loňská Česká Miss Gabriela Franková.

Po skončení castingu se nafotily první snímky finalistek. Dívky se nyní mohou těšit na společné soustředění, které proběhne koncem února, a poté samozřejmě i na finálový galavečer.

Casting zhodnotila také jedna z finalistek Adéla Kinclová ze Zábřehu: "Byl úžasný. Byl dobře zorganizován a všichni se o nás starali. Všude vládla dobrá nálada. Porota byla milá a nemusely jsme být nervózní. Konkurence byla opravdu velká, přišlo mnoho krásných holek."

Finalistky MissOK - Miss středních škol Olomouckého kraje:

1 – Anna Gottfriedová, Slovanské gymnázium Olomouc    

2 – Aneta Kňávová, Slovanské gymnázium Olomouc

3 – Barbora Janošťáková, Slovanské gymnázium Olomouc

4 – Michaela Přikrylová, Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9    

5 – Nela Stehlíková, Střední škola sociální péče a služeb Zábřeh

6 – Denisa Čechová, Střední průmyslová škola stavební Lipník nad Bečvou

7 – Markéta Pospíšilová, Gymnázium Jiřího Wolkera Prostějov

8 – Nina Boichenko, Gymnázium Uničov

9 – Adéla Kinclová, OA Šumperk

10 – Natálie Novosadová, Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9

11 – Kateřina Váhalová, Církevní gymnázium Německého řádu

12 – Denisa Jeslíková, Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9

Největší zastoupení ve finále mají olomoucká gymnázia: "Čajkárna" a "Slovan". Obě po třech dívkách. Která z nich bude v pomyslném souboji nejúspěšnější, se dozvíme 21. března 2015. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám