Hlavní obsah

Soutěž Missis Eurobabička ČR 2016 zahájila jubilejní desátý ročník

Novinky, Vladimír Tauchman

Letošní květen byl ve znamení zemských kol soutěže Missis Eurobabička ČR 2016 - vygenerovala semifinálovou sestavu třinácti nejlepších. Konala se 8. května v hotelu Čertusy Praze-Horních Počernicích a 22. května v hotelu Senimo Olomouc.

Foto: Vladimír Tauchman

Záběr na porotu

Článek

Z celkově přihlášených 255 babiček bylo na základě přihlášek a motivačního pohovoru nominováno 36 vybraných soutěžících z celého území České republiky.

Interpretace vtipu jako úvodní disciplína dokázala navodit tu správnou pohodovou a zábavnou atmosféru a ve druhé volné disciplíně se snažily dokreslit celkový dojem svého vystoupení. Porota tak neměla snadnou úlohu, protože průběh soutěže byl velmi vyrovnaný a počet postupových míst omezený.

Nyní již mají soutěžící čas do 1. října, aby se svědomitě připravily na své semifinálové vystoupení, které se bude konat v Léčebných lázních Teplice nad Bečvou. Poděkování patří hotelům Čertousy Praha a Senimo Olomouc za vytvoření podmínek pro zdárný průběh zemských kol a kosmetické legendě firmě Dermacol za dárky pro všechny účastnice.

Přehled letošních semifinalistek, kterým přejeme hodně štěstí a pohody v dalším průběhu soutěže. Larisa Francírková – Praha, Julia Vonásková – Hradec Králové, Markéta Rašková – Hodonín, Jana Hromádková – Vrdy, Dana Ježová - Hvozdná u Zlína, Růžena Polesná – Divišov, Ivana Ptáčková – Rakovník, Dana Štronerová – Brno, Soňa Šedivcová – Třemošná u Plzně, Alena Pitnerová – Horní Město u Rýmařova, Hana Novotná – Čáslav, Věra Nováková – Havířov a Eva Matoušková Praha.

Reklama

Výběr článků

Načítám