Hlavní obsah

Sourozenci Václav a Jan Neckářovi se budou podepisovat v Divadle Broadway

Novinky, Robert Rohál

Autogramiáda se sourozenci Václavem a Janem Neckářem proběhne ve čtvrtek 2. dubna od 19.40 hodin v prostorách foyer pražského Divadla Broadway. Celá akce se nese ve znamení muzikálu Mýdlový princ, jehož premiéra proběhla teprve zcela nedávno.

Foto: archiv Divadlo Broadway

Jan a Václav Neckářovi.

Článek

„Autogramiáda se koná na přání návštěvníků Divadla Broadway. Vzhledem k tomu, že spousta z nich se nedostala na premiéru Mýdlového prince, rozhodli jsme se jejich přání vyhovět, aby se i oni mohli setkat ze svými oblíbenými umělci,” uvedla Gabriela Šimonová, PR manager Divadla Broadway.

Jak známo, v muzikálu zaznívají právě známé hity Václava Neckáře, který se objeví i v jedné z klíčových postav. Hudební složku přitom tvoří takové písně jako Čaroděj Dobroděj, Ša-la-la-la-la-la-li, Nejsem gladiátor, Svatovítský chrám, Odejdu, Půlnoční, Hej, pane zajíci!, Lékořice, Pár dnů prázdnin, Já dovedu lhát, Dr. Dam di Dam, Kdo vchází do tvých snů, má lásko nebo Mýdlový princ.

V příběhu ze zapadlého koutu šumavských hvozdů, který má formu muzikálové komedie se silným lidským příběhem, vsadili tvůrci na vynikající herecké představitele stejně jako na mimořádné pěvecké výkony zpěváků.

Zatímco na scéně se objeví známé tváře jako Martin Dejdar, Tereza Kostková, Martin Písařík, Ivana Jirešová nebo Václav Kopta, autorem libreta a režisérem dnes už úspěšného představení je Radek Balaš.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám