Hlavní obsah

SOS dětské vesničky dostaly peníze potřebné na provoz

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jde to ztuha, po kapkách, ale vždy se najdou dobré duše, které přispějí na správnou věc. Děti v péči SOS vesniček si to zaslouží.

Foto: archiv SOS

Předání šeku - J. Musil, JinHwan Kim (prezident spolecnosti Samsung), Hana Pazlarová (SOS vesničky) a Roman Šebek (Samsung)

Článek

V úterý 20. listopadu se Pražská křižovatka proměnila v místo, které dýchalo olympijskou atmosférou. U příležitosti oficiálního zakončení „olympijské“ spolupráce Sdružení SOS dětských vesniček a společnosti Samsung zde naposledy vzplál olympijský oheň, který symbolicky přinesl Adrian z SOS vesniček, který v Londýně s olympijským ohněm běžel. Během tohoto běhu vznikly emotivní fotografie, které zachytil fotograf Jan Kasl. Snímky se staly předmětem aukce, která na konto Sdružení SOS dětských vesniček přinesla částku 37 800 Kč.

Vedle této částky získalo sdružení od společnosti Samsung šek v hodnotě 2 100 000 Kč, který předal prezident společnosti JinHwan Kim. „Během olympijské štafety vznikly krásné a emotivní fotografie z prostředí Londýna vyobrazující děti z SOS vesniček, které běžely s olympijským ohněm. Za Českou republiku se této role zhostili Adrian, Karel a Maruška. Jsem hrdý na to, že Samsung mohl být součástí této velké události a mohl tak pomoci dobré věci,“ řekl Roman Šebek, obchodní a marketingový ředitel mobilní divize společnosti Samsung.

Reklama

Výběr článků

Načítám