Hlavní obsah

Šluknovské kino tleskalo kouzelnické show s imitátorem

Novinky, Eduard Žďánský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 20. listopadu byla pro návštěvníky připravena velká akce ve šluknovském kině Dukla. Vystoupit sem totiž přijelo trio modelka Hana Mašlíková, nejznámější český iluzionista Pavel Kožíšek a imitátor, zpěvák a herec Vladimír Hron.

Foto: Alex Žďánských

Obecenstvo vystoupení.

Článek

Jak tato kombinace vznikla? ”Byl to nápad Pavla, protože on je vlastně producentem tohoto představení. S Pavlem jsme dlouhá léta kamarádi a jednou mi zavolal s tím, ať přijedu k němu do divadla, že nafotí plakáty a uděláme spolu představení. Říkal jsem si proč ne. Kouzla mě vždy bavila a magie je mou vášní už od dětství,“ uvedl Vladimír Hron.

Trojice umělců přijela do Šluknova potřetí. „Když jsme tady byli poprvé, tak byla taková sněhová kalamita, že jsme málem do kina nedojeli a zpátky jsme museli přes Německo, Polsko a já nevím kudy všudy. S cestováním jsme si tedy užili velkou legraci. Do Prahy jsme samozřejmě nedojeli a museli jsme přespat po cestě. A tím se nám Šluknov zapsal do paměti a vždy, když sem jedeme, tak se strašně těšíme,” dodal imitátor Hron.

A o čem vlastně celý večer byl? Kouzelnické kousky Pavla a Hanky se rovnoměrně střídaly s vystoupením Pavla Hrona. Všechna čísla do sebe krásně zapadala a představení bylo jistě příjemným zpestřením nabitého pracovního týdne pro všechny návštěvníky.

Z ohlasů diváků lze soudit, že umělci mohli být se svým výkonem naprosto spokojeni. „Publikum bylo skvělé, takže odsud odjíždíme naprosto nadšeni. Dlouhý potlesk vyvedl z míry moji kolegyni Hanku, která už byla polosvlečená, takže na jeviště přišla poprvé v životě v trošičku odvážnějším kostýmu, protože nečekala, že si ji diváci ještě takhle vytleskají,“ řekl Pavel Kožíšek.

Co o podvečeru soudí Hana Mašlíková? „Neměli jsme možnost prohlédnout si město, protože jsme přijeli hodinku a půl před představením, ale musím říci, že většina publika nadšeně tleskala. Doufám, že se to všem líbilo.“

Reklama

Výběr článků

Načítám