Hlavní obsah

Slovenská zpěvačka Marika Gombitová vystoupí koncem letošního roku v Praze

Novinky, Robert Rohál

Marika Gombitová vystoupí 2. prosince na svém jediném letošním koncertu, pro který si vybrala pražskou Tipsport Arénu. Vedle toho, že zazpívá své nejlepší písně, přivítá i několik hostů. Jako první svou účast na vánočním koncertu Sen Mariky Gombitové potvrdili Adam Mišík a Martin Chodúr.

Foto: archiv Janis Sidovský

Legendární slovenská zpěvačka Marika Gombitová.

Článek

Marika Gombitová patří mezi nejúspěšnější slovenské zpěvačky a skladatelky. Ještě nedávno nikdo netušil, že opět vystoupí před publikem. Její legendární hlas po velmi dlouhé době zazněl až v rámci turné kolegy a přítele Mira Žbirky - Road to Abbey Road tour 2016. Silné a pozitivní reakce tisíců fanoušků v ní probudily odhodlání, a tak o letošním adventu vystoupí v Tipsport Aréně v Praze na jediném a exkluzivním koncertu v Česku i na Slovensku

Držitelka titulu Zpěvačka století, jejíž pražský koncert ponese název Sen Mariky Gombitové, slibuje nejlepší hity z jejího bohatého repertoáru. Samotná Marika zazpívá „best of", zatímco o další stejně známé hity se podělí talentovaní a úspěšní interpreti z nejmladší generace zpěváckých hvězd z Čech a Slovenska, kteří ji obdivují a uznávají jako jednu z nejlepších umělkyň naší doby.

Její písně s nadčasovým poselstvím a jedinečným zvukem, z nichž mnohé se už mezitím staly evergreeny, tak potěší fanoušky všech věkových kategorií.

„Považuji za čest, že zazpívám Maričinu píseň Ave Maria, která patří do adventního času,“ uvedl jeden z hostů, první vítěz Česko-Slovenské Superstar Martin Chodúr. Na neopakovatelné show vystoupí rovněž Adam Mišík a další hosté, jejichž jména budou včas oznámena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám