Hlavní obsah

Slovenská skupina Billy Barman se představí na letošním Sázavafestu

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská skupina Billy Barman, která se stala senzací u našich východních sousedů, získala ocenění Radio Head Awards. A objeví se i na letošním Sázavafestu, který se bude konat od 1. do 3. srpna ve Světlé nad Sázavou.

Foto: web kapely
Článek

Tato mladá partička začala v březnu nahrávat své nové album, v pořadí již druhé. A během několika dalších týdnů by se měl v éteru rádií a na internetu objevit nový singl, který ponese název L’udožrút. Videoklip k tomuto singlu bude mít premiéru ve vysílání mezinárodní hudební stanice MTV Rocks.

Premiéra videoklipu se konala 17. května společně s plánovaným speciálním koncertem. Na tomto koncertu, který se konal na Hviezdoslavově náměstí v Bratislavě, představila slovenská kapela svojí novinku naživo. 

Hlavní postavy této alternativní rockové kapely jsou Juraj Podmanický a Jozef Vrábel. V kapele se za celou dobu vystřídalo velké množství hudebníků, především těch, kteří sedí za bubny. Aktuální sestava kapely Billy Barman je Juraj Podmanický, Jozef Vrábel, Juraj Labaj, Kubo Tvrdík a Teo Heribam. Na Sázavafestu jistě předvedou i starší písničky z jejich debutového alba Noční jazdci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám