Hlavní obsah

Slovácké léto 2012 promění Uherské Hradiště v plážové centrum

Novinky, Renáta Polišenská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začátkem července - od 6. do 15. 7. - se historické prostory Uherského Hradiště již popáté promění v plážové centrum, které nabídne jedinečnou sportovní podívanou doplněnou bohatým kulturním vyžitím.

Foto: Renáta Polišenská
Článek

Každý bez rozdílu věku se může zapojit do některé z nabízených sportovních disciplín Slováckého léta 2012. Znovu nebude chybět plážový volejbal, plážová házená, pétanque a plážový fotbal, v rámci nesoutěžních aktivit pak například alpinning a salsa. 

Sportovní aktivity doplní pestrý doprovodný program pro všechny věkové kategorie. V rámci hudebního programu se představí Reflexy, Argema, Tabák (Kabát revival), rockový sbor Svatý Pluk s hosty Honzou Gajdošem a Kristýnou Daňhelovou, finalistkou soutěže Hlas Česko Slovenska, VSPH, Xindl X a Monkey Business. Nebude chybět představení amatérského spolku BAVSA, dětská módní přehlídka, autogramiády profesionálních sportovců a dětské dny. Salsa párty se dočká živého doprovodu v podobě kubánské kapely Mezcla Orquesta, přes týden si budete moci užít i folklorní večer (CM Harafica, CM Bálešáci, folklorní soubor Dolina) a country večer s Lofoši.

Atraktivní sportovní podívaná se naskytne při exhibicích plážových sportů. Chybět nebudou české jedničky plážového volejbalu Petr Beneš – Přemysl Kubala, kteří mají na dosah také letošní olympijské hry.

Kromě zapojení široké veřejnosti do volnočasových aktivit si akce klade za cíl získání finančních prostředků pro dobročinné účely. Jediným vstupným je spokojenost návštěvníků.

Veškeré informace, novinky a podrobný program naleznete na www.slovackeleto.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám