Hlavní obsah

Sladké slavnosti na pohádkovém zámku Stránov

Novinky, Veronika Vynikalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filmaři vyhledávaný a fotografy oblíbený zámek Stránov u Mladé Boleslavi během celého roku hostí malé i velké návštěvníky a ani na sklonku letošního léta tomu nebude jinak. Na sobotu 5. září jsou připraveny Sladké slavnosti s bohatým doprovodným programem a soutěžemi pro děti i dospělé.

Foto: Petr Prokorát
Článek

Návštěvníci zavítají do pohádky O perníkové chaloupce, navštíví na dětské soutěžní stezce s razítky mlsné čarodějky, strašidláckou školku, pekárnu lineckých srdíček a pozvání přijala i Víla Pohádka.

Pro šikovné ruce nebudou chybět kreativní dílničky, zdobení perníčků, výroba zvířátek z marcipánu, korálkové tvoření a pro tatínky je nachystán zábavný kuchařský souboj, který jste již měli možnost vidět vloni na Mlsných slavnostech

Bude se mlsat, ale aby toho sladkého nebylo moc, na nádvoří je možné zhlédnout zajímavé pásmo dětských her ve znamení zdravých svačinek a dodržování správných stravovacích návyků pro děti.

Kromě linoucí se vůně ze zámku i předzámčí, můžete potěšit také ostatní smysly. Vystoupí zpěvačka Michaela Lamačová, zatančí orientální tanečnice a o zábavu se postará se svými veselými historkami včelař, který si pro děti nachystal i ukázky ze světa včel a výroby medu.

Přijďte soutěžit, ochutnávat a především si užít pohodový rodinný den v romantickém prostředí novorenesančního zámku Stránov.

Akce se koná za každého počasí, v exteriérech nebo interiérech zámku, od 11 do 17 hodin, stanoviště pro děti pak do 15.30 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám