Hlavní obsah

Skupina Kiss Forever Band dnes zahraje v Ústí nad Labem

Novinky, Hana Štrymplová

K nejznámějším a nejkvalitnějším revivalovým kapelám zajisté patří Kiss Forever Band - jeho členové jsou z Maďarska a Česka. Dnes se svým fanouškům představí v Ústí nad Labem.

Foto: Hana Štrymplová

KISS FOREVER BAND-archiv skupiny

Článek

Talentovaní muzikanti se po vzoru svých idolů navlékli do pompézních kostýmů, nalíčili, vcítili se do role originálů, vzali do rukou nástroje a nyní již patnáct let dobývají srdce fanynek a uši fanoušků na celém světě.

Jejich koncerty lákají stále mohutnější zástupy fanoušků slavných ikon. KFB se opět vrací do Ústí nad Labem - jejich další show se bude konat dnes ve znovuotevřeném klubu Doma od 20 hodin.

“Myslím, že Kiss prostě do Ústí patří i už kvůli tomu, že město na severu Čech dalo světu kvalitního bubeníka Radka Šikla," řekl produkční klubu Karel Honsa.

Zazní nejznámější songy jako je Detroit Rock City, Crazy Nights a jiné. Podle slov muzikantů Kiss Forever Band se do Čech vrací velice rádi a hrát v rodném městě bubeníka je pro ně ještě větší čest.

V dnešním vystoupení tak budete překvapeni jejich autentičností make-upu a kostýmů. Přípravy na vystoupení prý trvá okolo hodiny na rozdíl od pravých Kiss. Tato revivalová kapela od svých vzorů dostává jen samé pochvaly a za ty roky se z nich stali přátelé, kteří si pomáhají. Originální Kiss o své kopii ví a moc jim fandí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám