Hlavní obsah

Školáci s pěkným vysvědčením mohou na Razule lyžovat za polovinu

Novinky, Martina Žáčková

Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích připravil dárek pro všechny vzorné školáky. Od úterý 31. ledna do neděle 5. února si mohou s pololetním vysvědčením přijít pro slevu.

Foto: Martina Žáčková

Ve Ski areálu Razula panují výborné sněhové podmínky.

Článek

„Každý školák, který dostane na pololetní vysvědčení alespoň jednu jedničku, má u nás slevu 50 % na dětský skipas,“ pozval malé návštěvníky Lubomír Sušila ze Ski areálu Razula. Akci mohou využít děti do 14 let.

„Vedle toho jsme vypsali také speciální cenu útěchy pro nešťastníky, kteří dostanou na vysvědčení pětku z tělocviku. Mohou u nás začít s nápravou své špatné fyzické kondice - dostanou celodenní skipas a půldenní výuku lyžování zdarma k tomu. Podmínkou pro čerpání obou bonusů je předložení kopie vysvědčení v pokladně sjezdovky Razula,“ doplnil Lubomír Sušila.

Ve Ski areálu Razula panují výborné sněhové podmínky. V provozu jsou všechny čtyři sjezdovky, leží na nich až metr sněhu. „Díky bohaté sněhové nadílce je v provozu i snowtubing – oblíbená adrenalinová atrakce, která spočívá v jízdě sněhovým korytem v nafukovacích člunech,“ láká šéf Ski areálu Razula Leo Bača. Snowtubingová dráha je zřízena na sjezdovce Horal.

Ve všední dny mohou také návštěvníci Ski areálu Razula využít bonusovou akci Lyžuj a plav, díky níž získají k vybranými skipasům hodinový vstup zdarma do termálních bazénů Wellness Horal. Tato výhoda se vztahuje na celodenní skipas na sjezdovku Horal nebo alespoň půldenní či večerní skipas na sjezdovku Razula a to včetně nového společného skipasu pro dospělého a dítě do 6 let. 

Reklama

Výběr článků

Načítám