Hlavní obsah

Ski areál Razula obnoví provoz, lyžovat se bude i na Velikonoční pondělí

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bohatá sněhová nadílka posledních dnů přiměla provozovatele Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích přehodnotit původní rozhodnutí o ukončení lyžařské sezóny. V sobotu 4. dubna se tak opět rozjede vlek na hlavní sjezdovce Razula a bude v provozu minimálně do pondělí.

Foto: archiv Ski areálu Razula

Sjezdovka Razula se o víkendu opět otevře lyžařům.

Článek

„Původně byla lyžařská sezóna ukončena o uplynulém víkendu tradičním závodem Razula Open Cup. V posledních dnech ale připadlo ve Velkých Karlovicích 15 až 20 centimetrů čerstvého sněhu, což by bylo škoda nevyužít, zvlášť když na sjezdovce Razula zůstal dostatek technického sněhu jako kvalitní podklad. Navíc i hosté se na možnost lyžování ptali, proto jsme na situaci rychle zareagovali. V sobotu a neděli bude vlek v provozu od 9 do 16 hodin, na Velikonoční pondělí do 13 hodin,“ uvedl šéf Ski areálu Razula Leo Bača.

V areálu se bude lyžovat za mimosezónní ceny. V provozu bude i Gril srub Razula a opět bude otevřena také půjčovna lyží.

Od úterý 7. dubna do konce týdne bude vlek na Razule mimo provoz. „O tom, jestli budeme o dalším víkendu pokračovat, se rozhodne během týdne podle dalšího vývoje počasí a víkendové návštěvnosti,“ dodal Leo Bača.  

Reklama

Výběr článků

Načítám