Hlavní obsah

Ski areál Razula láká v sobotu na dětský závod a zabíjačkové speciality

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vynikající podmínky panují před víkendem ve Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích. Lyžaři si mohou návštěvu střediska v sobotu zpestřit dětským lyžařským závodem nebo ochutnávkou zabíjačkových specialit. V provozu jsou také běžkařské stopy v údolí.

Foto: archiv Ski areálu Razula

Na sjezdovce Razula je nyní až 80 centimetrů sněhu.

Článek

„Na sjezdovkách leží 80 centimetrů přírodního i technického sněhu, který je zvláště v ranních hodinách díky mrazivému počasí pevný a nabízí opravdu příjemné lyžování. Přestože hlavní zimní sezóna odstartuje až v únoru s jarními prázdninami, návštěvnost je už nyní výborná. Lyžujeme denně až do 17:30 hodin, což k nám láká řadu jednodenních návštěvníků z regionu, kteří si přijedou zajezdit odpoledne po práci,“ informoval šéf Ski areálu Razula Martin Pařízek.

V sobotu 19. ledna od 13 hodin se na sjezdovce Horal uskuteční první z třídílné série dětských lyžařských závodů O pohár strašidýlka Razuláka. Slalom se jede ve třech věkových kategoriích, zapojit se mohou i nejmenší děti v doprovodu rodičů.

U sjezdovky Razula zase lyžařům zpestří návštěvu sobotní nabídka zabíjačkových specialit. Během pauzy při lyžování si tak návštěvníci mohou pochutnat na ovarové polévce, výpečcích se zelím, jitrnicovém i jelitovém prejtu a dalších dobrotách. „Víkendy se zabíjačkou jsou u nás tradičně oblíbené, budou se proto během zimy ještě třikrát opakovat,“ dodal Martin Pařízek.

V neděli 20. ledna bude sjezdovka Razula mimořádně uzavřena kvůli soukromé akci s neveřejnými lyžařskými závody.

Další chystané akce ve Ski areálu Razula:

26. 1. Testování skialpů + podvečerní skialpový závod

1. – 3. 2. Zabíjačkové speciality

9. 2. Noční stopa Valachy

10. 2. O pohár strašidýlka Razuláka

14. 2. Valentýnské lyžování „za hubičku“

15. – 17. 2. Zabíjačkové speciality

24. 2. O pohár strašidýlka Razuláka

1. – 3. 3. Zabíjačkové speciality

10. 3. Maškarní lyžovačka

Reklama

Výběr článků

Načítám