Hlavní obsah

Ski areál Razula hlásí dobré podmínky, na neděli chystá dětský lyžařský závod

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli v nížinách kvůli oblevě minulých dnů již většinou zmizela sněhová nadílka, na horách se i díky technickému sněhu stále lyžuje. Ski areál Razula Velké Karlovice stále hlásí dobré podmínky, na neděli chystá lyžařský závod pro děti.

Foto: archiv Ski areálu Razula

Na sjezdovce Horal se děti mohou v neděli potkat se strašidýlkem Razulákem a zazávodit si ve slalomu.

Článek

„Mimo lyžařské svahy moc sněhu není, daly mu zabrat zvláště víkendové teploty nad nulou, ale na sjezdovkách Razula a Horal si návštěvníci mohou stále dobře zalyžovat na technickém sněhu. O víkendu předpověď počasí hlásí ochlazení i sněžení a věříme, že se podmínky pro lyžaře výrazně zlepší,“ uvedl Luboš Sušila ze Ski areálu Razula.

V neděli 25. ledna bude možné lyžovat na sjezdovce Razula jen do 11 hodin, poté se na ní budou konat uzavřené lyžařské závody. Návštěvníci mohou v té době zavítat na sjezdovku Horal u hotelu Horal, kde se budou navíc od 13.30 hodin konat lyžařské závody O pohár strašidýlka Razuláka. Závod ve slalomu se jede ve třech věkových kategoriích, startovné je zdarma.  

Na příští týden chystá Ski areál Razula akci pro školáky k pololetnímu vysvědčení. Děti si mohou pro slevu přijít ve čtvrtek 30. a pátek 31. ledna. Každý školák, jenž dostane na pololetní vysvědčení alespoň jednu jedničku, získá slevu 50 procent na celodenní dětský skipas do Ski areálu Razula. Podmínkou je předložení kopie vysvědčení v pokladně střediska.  

Reklama

Výběr článků

Načítám