Hlavní obsah

Ski areál Razula chystá na neděli Maškarní lyžovačku, sezóna se blíží ke konci

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lyžařská sezóna v Beskydech se pomalu blíží ke svému závěru. Jednu z posledních příležitostí, jak si ji zpestřit s dětmi, nabídne v neděli 13. března tradiční Maškarní lyžovačka ve Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích.

Foto: archiv Ski areálu Razula
Článek

Dětský karneval na lyžích, pořádaný na sjezdovce Horal u hotelu Horal, je každoročně vyvrcholením zdejší lyžařské sezóny.

„Sněhu na horách sice pomalu ubývá, ale Maškarní lyžovačku to rozhodně neohrozí. Všechny srdečně zveme, děti v maskách mají po celý den lyžování zdarma,“ uvedl Luboš Sušila ze Ski areálu Razula.

Na sjezdovce Horal bude připravena sjezdová trať s překážkami plnými sladkostí, které si děti mohou za jízdy utrhnout a odnést s sebou nebo rovnou sníst. Bude se také soutěžit o nejoriginálnější a nejhezčí masky, ty nejlepší získají atraktivní ceny. Návštěvníky přijde pozdravit maskot Ski areálu Razula strašidýlko Razulák a také Maxipes Fík. Pro odpočinek po lyžování bude na terase u hotelu Horal připraven koutek stolních her Mindok.

Registrace na Maškarní lyžovačku začíná v 9 hodin, soutěžní jízdy masek budou probíhat od 10.30 do 12 hodin.

„Doporučujeme vzít s sebou na Maškarní lyžovačku také plavky. Po zábavě na lyžích určitě přijde vhod zahřátí v termálních bazénech hned vedle sjezdovky. Nebo můžete zajít na ochutnávku krajových specialit do Valašské hospůdky v hotelu Horal,“ láká Luboš Sušila.

I přes teplotní výkyvy slibuje Ski areál Razula stále dobré lyžařské podmínky, zvláště na hlavní sjezdovce Razula díky její severní orientaci. „Je jasné, že už se pomalu blížíme k závěru lyžařské sezóny. Ale než nastane, ještě pořád můžeme slíbit velmi slušné lyžování. Rádi bychom s provozem sjezdovek vydrželi až do Velikonoc a ideálně až do 2. dubna, kdy máme v plánu uspořádat závěrečný závod sezóny Razula Open Cup, ale uvidíme, jak nám bude přát počasí,“ dodal Luboš Sušila.

Reklama

Výběr článků

Načítám