Hlavní obsah

Ski a snowboardové závody už za pár dní ve Velké Úpě

Novinky, Martin Kalfař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 7. února proběhne ve Velké Úpě 4. ročník ski a snowboardového freestyle závodu. Stejně jako v minulosti budou závodníci soupeřit o ceny v přeskoku přes auto značky Subaru. Letošní rok přichází s řadou novinek.

Foto: Přemysl Vida

Přelet přes auto.

Článek

Můžeme se těšit na čtvrtý ročník zimního free SKI & SNB závodu ve Skiportu Velká Úpa, který proběhne v sobotu 7. února a letos ponese název Subaru FORESTERide.

Do Velké Úpy se každoročně sjedou nejlepší freestyle jezdci na lyžích a prknech z celé ČR, aby poměřili své síly, bojovali o celkové prize-money 40 000 Kč a Represent best trick. Ale hlavně, aby si užili skvělou pohodovou atmosféru tohoto jedinečného závodu.

Organizátoři pro letošek připravili oproti minulým ročníkům řadu novinek. Největší z nich je (pokud to sněhové podmínky dovolí) rozšíření závodu o tzv. slope-style, tedy doplnění klasického BigAiru přes vůz Subaru Forester o překážkovou část. Zároveň budou mít návštěvníci příležitost zúčastnit se výukového campu, který bude ve Velké Úpě probíhat už od 3. února. Výukový camp pro začínající i pokročilé jezdce zajistí zážitková agentura Just Life.

V sobotu 7. února bude během závodu na svahu připraven bohatý doprovodný program. Pro návštěvníky budou připraveny netradiční hry a soutěže o ceny, jako třeba vyhlídkový let nad Krkonošemi nebo ceny od partnerů. Dále budou na místě připraveny stánky partnerů závodu, testování lyží, stánky s občerstvením nebo vystoupení taneční skupiny Forsee 4C, která představí ukázku moderního street dance. Na své si tak přijdou všichni návštěvníci, včetně rodin s dětmi. Celým dnem bude provázet ostřílený matador speaker Robin Sobek.

Od páteční warm-up párty, v sobotu během dne na svahu a na večerní afterparty budou správnou náladu navozovat DJ SWING GARDEN, DJ MAX W a DJ Nimand, které bude na saxofon doprovázet Honza Korbel. Místo konání obou večírků spojených se závodem bude tradičně na „hotelu“ Úpa.

Pro více informací navštivte stránky foresteride.cz nebo stránku události na facebooku.

Reklama

Výběr článků

Načítám