Hlavní obsah

Sjezd horských kol centrem Prahy se blíží

Novinky, Martin Hůle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 7. září se historickým centrem Prahy proženou špičky MTB (MountainBike) světa složené z předních českých i zahraničních jezdců.

Foto: PGDT

Plakát

Článek

V sobotu v devět hodin se postaví první jezdec na start, který se nachází na Petříně, a bude muset sjet trať plnou umělých i přírodních překážek přes Strahovský klášter až na Pohořelec

Diváci by si měli odnést nezapomenutelný zážitek, jelikož uvidí opravdu jezdce světové třídy - za zmínku stojí například rodák z Prahy Michal Prokop, který je trojnásobný mistr světa, nebo Kolumbijec Marcelo Gutierezz, který si skvěle vede ve světovém žebříčku.

Přijít můžete i s dětmi, pro něž je připravena spousta akcí - například Skill zone (zde si budou moci vyzkoušet, jaké je to být v kůži profesionálního jezdce), nebo Xbox play zone, kde si budou moci po "náročném" sjezdu odpočinout.

Po celou sobotu budou podél trati hrát DJ´s - uskuteční se i koncerty kapel Zoči Voči a Prague Conspiracy. Celý den zakončí afterparty v Malostranské besedě, kde zahrají The Prostitutes.

Vstup je zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám