Hlavní obsah

Šipkový turnaj dvojic přivítaly opět po roce Hřebečníky

Novinky, Petra Kulhánková

Téměř na den přesně po roce se sešly v Hřebečníkách šipkaři ke druhému ročníku turnaje dvojic. Stejně jako loni se sešlo devět dvojic, ovšem tentokrát se zúčastnili i hráči ze širšího okolí. Kromě dvou týmů z Berouna jsme přivítali i týmy z Nového Strašecí, Lišan a Prahy.

Foto: Petra Dolanská

Turnaj dvojic 2014

Článek

Sobotní večer 15. března tak i tentokrát patřil v hospodě U Globusu šipkám a především dobré zábavě. Proto některé týmy vznikaly až přímo na místě.

Domácí hráče zastupovaly dva rodinné týmy (DC Újezdec a Týřovice) a místní chalupáře další dva týmy - "Pražáci" a tým s názvem "Dědina", což byl také jediný čistě dámský tým soutěže.

Loňští vítězové, tým DC Újezdec, vítězství neobhájil a skončil až na pátém místě.  Naopak výborně si vedly týmy, které se zúčastnily letošního turnaje poprvé. Lišáci z Lišan a Nového Strašecí vybojovali třetí místo. Stříbrní byli "Myšáci", roztocko-hřebečnický tým, který vznikl těsně před turnajem. Vítězství tentokrát vybojoval tým "Roztoky", a tak vítězná trofej míří právě do obce pod hradem Křivoklátem.

Vítězové si odnesli originální sady medailí, poháry a ceny věnované tradičním pivovarem v Rakovníku. Věříme, že příští rok se v polovině března k šipkovému turnaji dvojic sejdeme v ještě větším počtu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám