Hlavní obsah

Sezóna spěje do finále i v druhé lize volejbalistů

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhé ligy volejbalistů se účastní také dva týmy z Vysočiny. Hrotovice i Žďár nad Sázavou však měly pro předposlední kolo soutěže těžký los.

Foto: Michaela Poláková

Žďár nad Sázavou

Článek

VK Znojmo – Sport V hotel Hrotovice 1:3 (25, -21, -20, -20) a 1:3 (-16, -18, 28,- 25)

V prvním utkání se hrotovičtí trápili na přihrávce. Domácí toho využili v koncovce prvního setu a ujali se vedení 1:0. V dalším průběhu hosté zlepšili přihrávku utkání otočili na svoji stranu.

Vstup do druhého utkání vyzněl jednoznačně pro Hrotovice a po dobré hře se ujali vedení 0:2. Do třetího setu domácí prostřídali sestavu, a po dramatické koncovce snížili na 1:2. Ve čtvrtém setu stejně dramatickou koncovku uhráli hosté z Hrotovic a slavili druhou výhru 1:3. Tyto výhry zajistili Hrotovickým volejbalistům konečné druhé místo v tabulce.

Sestava Hrotovic: Pečenka, Beránek, Svoboda, Bartes, Cafourek, Roupec Pavel, Kolouch, Doležal, Roupec Petr

Volejbalový klub Choceň – TJ Žďár nad Sázavou 3:0 (9, 17, 14) a 3:1 (21, -19, 18, 15)

Choceň celou druhou ligu vede. A proto bylo jasné, že Žďár bude mít těžké uhrát aspoň set. K tomu Choceň se ještě vsadila se svým trenérem, že v tabulce dosáhne více než 100 bodů.

V prvním zápase domácí naprosto přejeli hostující Žďár. Druhý zápas měl podobný průběh, ale Žďár ve druhém setu zabral a lehce zkomplikoval cestu Chocně za vítězstvím. To však bylo všechno, co Žďár na východě Čech předvedl. Výborný zápas odehráli smečaři Kadlec a Štourač.

Sestava Žďáru nad Sázavou: Kadlec, Štourač, Chládek, Hübl, Čírka, Trojánek, Novotný

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám