Hlavní obsah

Seznamte se s judem při zábavném sportovním odpoledni v Senohrabech

Novinky, Jana Horáková

V sobotu 16. června se v Senohrabech uskuteční zábavné sportovní dopoledne Judo Magazínu pro děti i dospělé. Seznamte se s judem a vyzkoušejte si kimono na skutečném tatami. Vstup na program Judo Magazínu je zdarma a je vítána široká veřejnost.

Foto: Jana Horáková

Judo Magazin

Článek

Sportovně zábavné dopoledne pod záštitou Judo Magazínu při Festivalu Letní Lidé nabídne dětem i dospělých akci plnou soutěží v sobotu 16. června na Plovárně v Senohrabech od 10 do 13 hodin.

Redakce Judo Magazínu si pro své návštěvníky připravila dobrodružné putování za judistou, které prověří vaší sportovní duši. Celý program je vhodný pro děti i dospělé.

Těšit se můžete na skákání v pytlích, chůzi na chůdách, přetahovou páskem, tahání Tatry, malování, trefování na terč, skládačku Judo Magazínu a mnoho dalších. 

Při splnění všech stanovišť budete oblečeni do skutečného kimona a postavíte se samotném judistovi. Ten vám představí pár technik a nejodvážlivější se poté nechají hodit na čistý Ipon (vítězné hodnocení v judu).

Celý program bude doprovázen komentovanou ukázkou juda, kde se představí dva čeští reprezentanti. Hodnotné ceny pro všechny soutěžící jsou samozřejmostí.

Další informace na FB www.facebook.com/JudoMagazin

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám