Hlavní obsah

Série turnajů kategorie Calder Cup v billiard-hockeyi odstartovala

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 11. prosince byl ve Žďáru nad Sázavou prvním turnajem zahájen čtvrtý ročník místní série turnajů v billiard-hockeyi (šprtci) Calder Cup 2011. Turnaje jsou určeny pouze pro amatérské hráče a začátečníky.

Foto: Tomáš Vítámvás

Calder Cup 2011 - cena pro vítěze

Článek

Nejčastěji se těchto turnajů účastní mladí hráči ze školních kroužků, z družin, ale účastní se jich také jejich rodiče a kamarádi, kteří se jiných soutěží běžně neúčastní.

Vítěz Jaroslav Vokoun jun. si odnesl první ze čtyř trofejí, o které se v ročníku 2011 hraje. Na stupních vítězů se dále umístil na místě druhém Jaroslav Vokoun sen. a Tomáš Vokoun, který ve vzájemném zápase přehrál čtvrtého Martina Bednáře.

Další turnaje kategorie Calder Cup 2011 se uskuteční v měsících lednu, únoru a březnu.

Místní klub BHL ZEKATEL Žďár nad Sázavou zve již 29. prosince na dvanáctý ročník Vánočního turnaje v billiard-hockeyi, který se uskuteční v ZŠ Švermova.

Bližší informace o turnaji, ale také o dalších místních soutěžích, kterých se můžete účastnit, jsou k dispozici na http://vysocina.billiardhockey.cz a na http://www.bhlzdar-sprtec.wz.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám