Hlavní obsah

Semifinalistky soutěže Česko Slovensko má talent zahrají v Chlumci nad Cidlinou

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První dubnový večer se v Chlumci nad Cidlinou ponese v rockovém stylu.

Foto: Ondřej Suchochleb

Aprílová rocková show

Článek

Po velice úspěšné akci Kvakpunkrock Vol. 2, která se konala v říjnu loňského roku, a navštívilo ji kolem 130 návštěvníků, přichystala dvojice Matouš Suchochleb a David Vítek další parádní párty v chlumeckém Říhově domě. Tentokrát se můžete těšit nejen na pop-punk, ale i na rock a metal.

Během aprílového večera totiž vystoupí čtyři kapely. Asi nejznámější z nich je dívčí rockové trio Sweet Zone z Hradce Králové, známé z pořadu Česko Slovensko má talent, kde se probojovalo až do semifinále. Těšit se můžete na covery od kapel jako AC/DC, Iron Maiden, Nirvana nebo The Offspring.

Další skupinou bude partička kratonožských romantiků Zemědělské Družstvo hrající pohodový pop-core. Jejich vystoupení je zárukou velké show.

Třetí kapela, která potěší svým pop-punkem zejména dívčí publikum, si říká Offce 89 a do Chlumce přijede z Medlešic u Chrudimi. I když tihle kluci koncertovat teprve začínají, už si stihli získat poměrně slušnou fanouškovskou základnu. A jako poslední vystupující se představí metalová kapela Atom z Chrudimi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám