Hlavní obsah

Sedmihorské léto rozezpívá Věra Špinarová

Novinky, Jitka Maděrová

Hudební a divadelní Sedmihorské léto chystá na závěr července koncert jedné z nejlepších českých zpěvaček. Věra Špinarová s kapelou Adam Pavlík Band vystoupí ve čtvrtek 30. července. Posluchači se mohou těšit na největší hity zpěvačky, ale i celkový průřez její kariéry.

Foto: Sedmihorské léto/ Věra Špinarová

Věra Špinarová vystoupí v rámci Sedmihorského léta ve čtvrtek 30. července.

Článek

Věra Špinarová je jednou z nejúspěšnějších a nejoblíbenějších zpěvaček u nás. I přesto, že o ní média nepíší příliš často, nedostává se do bulvárů a nesnaží se dostat na jejich titulní strany, má obrovskou základnu věrných posluchačů. Svým úžasným hlasem dokáže zazpívat tóny, při kterých mrazí v zádech a její koncerty jsou nezapomenutelným zážitkem.

Věra Špinarová v rozhovoru pro Sedmihorské léto řekla: „Vybírám si na koncerty písně, ze kterých mám dobrý pocit, které ráda zpívám. Teď chystáme nový koncertní program, musíme ho trochu „překopat“. Samozřejmě zůstávají pilíře – tedy písničky, bez kterých se koncert neobejde – a kolem se udělá „omáčka“, kdy vybereme věci, které si kluci s chutí zahrají. Mám ráda změny, na tuhle se těším.”

A protože jde na Sedmihorském létě o venkovní prostor s výjimečnou atmosférou, kterou doplňuje obrovská pergola určená pro většinu hlediště, zajímalo nás, kde Věra Špinarová nejraději hraje. „Nemám problém vystoupit všude, třeba i na velkých festivalech. I když to není má doména. V létě se většinou hraje venku a to mě taky baví,” odpověděla zpěvačka.

Čtvrteční Český ráj tedy bude patřit nádhernému hlasu a skvělému kulturnímu zážitku. K tomu Věra Špinarová dodala: „Diváci Sedmihorského léta se určitě se mohou těšit na ty zmiňované pilíře, na hity, na směs mých písní. Čerpat budu ze všech desek, které jsem nazpívala.”

Tím budou uzavřeny červencové akce tohoto oblíbeného festivalu. V srpnu pak Sedmihorské léto připravilo ještě dvě představení. Ve čtvrtek 13. srpna vystoupí Vlasta Redl s kompletní kapelou. O týden později pak před již vyprodaným hledištěm Jaroslav Dušek se svou Pátou dohodou.

Podrobné informace naleznete na www.sedmihorskeleto.cz, vstupenky tamtéž nebo na www.evstupenka.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám