Hlavní obsah

Screamers a Techtle Mechtle společně předvedou svůj nový zábavný pořad ve Vsetíně

Novinky, Klára Blažková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Netradiční spojení dvou předních českých travesti skupin - Techtle Mechtle a Screamers. Přesně to nabízí nová show s názvem Přijela pouť, se kterou skupiny vystoupí 16. dubna od 19.00 hodin ve velkém sále Domu kultury Vsetín.

Foto: Archiv Screamers

Populární travesti skupina Screamers

Článek

Pánové Lukáš, Jarda, Lukáš, Honza a Patrik se již několik let na prknech divadel a kulturních domů téměř každý večer promění ve slečnu Paulu, Lili, Dolores, Stacey a Halinu.

V letošním roce se rozhodli pro navázání vzájemné spolupráce a společně s moderátorem Láďou Černým je máte možnost vidět ve dvouhodinovém pořadu, který je nabitý humorem, nadsázkou, tancem, parodiemi zpěvaček, zpěváků, hereček, ale i politiků.

Screamers jsou mistry parodie a nadsázky umělecky okořeněné o divadelní přesah. Představení jsou estetickým zážitkem postaveným na syntéze hereckého, baletního a pěveckého umění. Umění female impersonatingu, bravurní improvizace a jevištní kompozice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám