Hlavní obsah

Sbírka pro psí útulek v Příbrami zaznamenala uspokojivý výsledek

Novinky, Tomáš Vašíček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Občanské sdružení Like for Life v neděli 22. prosince předalo psímu útulku v Příbrami-Lazci výtěžek předvánoční sbírky, kterou vyhlásilo asi před týdnem. Množství piškotů, pamlsků, ale i granulí, které se nakonec sešlo, hodnotí organizátoři jako více než symbolické.

Foto: Like for Life, o. s.

Balíčky byly vánočně zabaleny.

Článek

Co konkrétně lidé do redakce místních inzertních novin a provozovny fresh baru donesli, jsem se zeptal prezidenta sdružení Like for Life Tomáše Kubíka: "Celkem se podařilo vybrat dvacet pytlíků piškotů - každý po 250 gramech, 3 kg granulí, 1 půlkilové balení psích sušenek, 10 balení dentálních tyček, v každém balení 4 kusy, 10 balení plátků hovězího, v každém balení je 12 plátků. Ve sbírce se objevil také kartáč na psí srst."

Občanské sdružení Like for Life chce v této aktivitě pokračovat a pořádat sbírku pravidelně. Také již plánuje další aktivity na rok 2014, například sázení stromečků s pomocí dětí ze školek, uvažuje se také o guerilla gardeningu a dalších zajímavých akcí se zaměřením na životní prostředí, ochranu přírody, zdravý životní styl a podobné oblasti.

"O všech akcích budeme naše příznivce i širokou veřejnost určitě informovat, plánů je mnoho, ale musíme sehnat také nějaké finance. Každopádně všem, kteří se zapojili do sbírky pro útulek, moc děkujeme a všem přejeme mnoho dobrého v roce 2014," dodal Tomáš Kubík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám