Hlavní obsah

Sběrný dvůr v Ústí nad Orlicí otevřel, ovšem jen pro nejnutnější případy

Novinky, Stanislava Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městská společnost Tepvos v Ústí nad Orlicí otevřela pro nutné případy částečný provoz sběrného dvora.

Foto: Lukáš Prokeš

Sběrný dvůr společnosti Tepvos Ústí nad Orlicí, Královéhradecká ulice, čp.1566.

Článek

Na základě rozšířeného nařízení vlády ČR otevřela Městská společnost Tepvos Ústí nad Orlicí v úterý 7. dubna s denním provozem mimo neděli od 14 do 18 hodin sběrný dvůr v Královéhradecké ulici (uzavřen zůstane v pátek 10. dubna a o Velikonočním pondělí 13. dubna).

Tímto rozhodnutím vychází úsek Komunálních služeb vstříc občanům, kteří nemají jinou možnost prozatímního uskladnění většího odpadu. Je však třeba, aby této služby využívali jen v nejnutnějších případech a nevystavovali tak zbytečnému riziku nákazy zaměstnance sběrného dvora i ostatní spoluobčany.

Do sběrného dvora mohou uložit odpad pouze obyvatelé města Ústí nad Orlicí s použitím Městské karty. Vstupovat do areálu pak lze pouze na základě pokynů obsluhy a s dodržováním zveřejněných provozních opatření.

Společnost Tepvos stanovila pro tuto poskytovanou službu přísná pravidla:

Zákaz vstupu platí pro všechny, kdo jdou v karanténě, zaznamenali na sobě příznaky onemocnění, přišli do styku s osobami s příznaky nákazy COVID-19, či se vrátili z rizikových oblastí.

Dále platí, aby vstupující měl zakrytá ústa rouškou (šátkem), používal ochranné rukavice, přinesl si vlastní nářadí (lopatu, koště, vidle apod.) a zachovával odstup od dalších osob 2 metry.

Další informace jsou zveřejněny na webových stránkách Městské společnosti Tepvos.

Reklama

Výběr článků

Načítám