Hlavní obsah

Šatlava fest 2011 představí přední české kapely

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V termínu od 22. do 23. července se bude v Přibyslavi konat třetí ročník Šatlava festu. Na něm budou koncertovat jedny z nejlepších kapel Vysočiny a z celé České republiky.

Foto: Michaela Poláková
Článek

Na festivalu vystoupí úvalská kapela Divokej Bill i jeho starší brácha Medvěd 009. „S kapelou Divokej Bill máme dobré vztahy. Jsme moc rádi, že do Přibyslavi přijedou, jsou to festivalové stálice,“ uvedl jeden z pořadatelů Martin Kasal.

Další perlou festivalu je kapela Nightwork, která excelovala při předávání hudebních cen Akademie populární hudby, odkud si odnesla tři Anděly.

Fanoušci tvrdší muziky se mohou těšit na kapely Arakain a Post-it. „Pátek zakončí ska-punková kapela Fuero Fondo ze Slovenska. Přesné časy vystupujících jsou předběžné, ale obsazení by se již měnit nemělo,“ informoval další z pořadatelů Libor Jaroš.

Během festivalu dojde i na další známé kapely jako například: Wohnout, Imodium, No Heroes a již osvědčený Xindl X.

Letošním ročníkem chtějí pořadatelé festivalu přilákat ještě více návštěvníků, a proto bude festival dvoudenní. Další podstatnou změnou je místo konání, které se z přibyslavského podzámčí přesouvá na přibyslavské letiště.

„Na festivalu vystoupí 20 kapel ve dvou dnech. Proto jsme museli festival přesunout na větší plochu. Z technických a jiných hledisek z toho vzešlo přibyslavské letiště. Zároveň se tím vyhneme problémům s hlukem, který je na akcích tohoto typu většinou základem nesvárů. Na letišti je navíc krásné prostředí a parádní výhled na Přibyslav,“ vysvětlil Jaroš.

Pořadatelé mysleli i na přespolní, a proto bude na letišti i stanové městečko a parkoviště. Z přibyslavského vlakového nádraží budou přes náměstí jezdit svozy na letiště. Vstupenky se již teď dají zakoupit v předprodeji a do 17. dubna za sníženou cenu 299 korun na oba dva dny. V Přibyslavi se dají vstupenky zakoupit v prodejně p. Krčála na náměstí a přes e-shop na webových stánkách www.satlavafest.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám