Hlavní obsah

Rodinná výzva v Centrálním parku rozhýbe všechny generace

Novinky, Petra Ďurčíková

V sobotu 26. května se na ploše Centrálního parku v pražském Chodově uskuteční třetí ročník sportovně-pohybové akce Rodinná výzva. Účast a veškeré doprovodné aktivity jsou zdarma.

Foto: FYZIOklinika

Soutěžit v Rodinné výzvě o hodnotné ceny mohou dvojice dospělý-dítě i celé rodiny

Článek

„Na trávníku vyrostou stanoviště se soutěžními disciplínami, které kompletně prověří svalový aparát dospělých i dětí. Nebude chybět jízda na koloběžkách, balanční opičí dráha, lukostřelba, překážkový běh, provazochodectví a mnoho dalších úkolů zacílených na rovnováhu a pohybovou všestrannost. Kromě soutěžení zde bude návštěvníkům zdarma k dispozici fyzioporadna a tejpování,“ informovala Iva Bílková, hlavní fyzioterapeutka FYZIOkliniky, která den plný her pořádá ve spolupráci se sportovními kluby z Jižního Města.

Soutěžit v Rodinné výzvě o hodnotné ceny mohou dvojice dospělý-dítě i celé rodiny, záleží, koho do boje na jednotlivých stanovištích vyšlou. Odměněni budou všichni účastníci. Registrace soutěžních týmů (rodin) je možná on-line.

Rodinná výzva odstartuje v 10 hodin dopoledne v Centrálním parku mezi Opatovem a Háji. „Končí v 15 hodin vyhlášením vítězů. Do plnění úkolů se mohou rodiny pustit nejpozději v půl druhé odpoledne,“ dodala za organizátory Iva Bílková.

HARMONOGRAM AKCE:

Začátek: 10:00

Poslední startující týmy: 13:30

Odevzdání karet s nasbíranými body: do 14:30

Vyhlášení výsledků: 15:00

Doprovodné (nesoutěžní) aktivity: 10:00–15:00

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám